Jual Organ Manusia hati-hati- PDRM


Salam sejahtera YDH Dato'/Tuan
Terima whatsapp daripada ACP Datin Asmawati binti Ahmad, Penolong Ketua Urus Setia KPN (Komunikasi Korporat) Bukit Aman.
Berhubung kes penjualan organ manusia dan perogol bersiri di malaysia seperti berikut:-
PERHATIAN: Seorang lelaki bernama Mohd Faris Farhan bin Akhlaken Ahmad amat dikehendaki polis kerana beliau aktif dalam kegiatan penjualan organ manusia dan perogol bersiri di Malaysia dan Sempadan Thailand.
Lelaki penganut hindu ini juga telah membunuh seramai 16 orang wanita dan 5 orang lelaki untuk mendapatkan organ. Penduduk Malaysia diminta berjaga-jaga terutama pada waktu malam dan pagi.
Khabar itu betul menyatakan beliau sedang bergiat aktif mencari mangsa di Bachok Kelantan. Minta hati2 jika berada di kawasan awam.
Pohon jasa baik Semua KPD beri pengesahan jika terdapat repot polis yang dibuat berhubung kes tersebut di daerah masing-masing.
Terima kasih atas perhatian YDH Dato'/Tuan.
AEP 4546 wira aeroback warna biru muda.. cubaan culik kanak2 di kulim... nasib baik ada orang nampak, kereta suspek terus memecut dan cuba melanggar saksi tersebut. minta panjangkan mesej ini kpd group lain. waspada anak2 anda dan kawasan sekeliling. bertindak sebelum terlambat..
MINTA ALERT SEMUA !!!!!!!!!!
AEP 4546
WIRA AEROBACK LIGHT BLUE COLOUR.
info PPKM Kulim

No comments