Hadi Tolak Permintaan Guen Eng?


Dap sudah semakin terdesak nampaknya... mungkin Haji Hadi sudah tidak berminat lagi untuk kemesyuarat mengarut Pakatan Rakyat yang jelas ternyata sentiasa meletakkan pas ditepi.
apapun aku sokong haji hadi tinggalkan sahaja  pakatan rakyat tu senang ..tiada lagi orang nak paksa...hhehhehe

KUALA LUMPUR: Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang hari ini menegaskan beliau tidak boleh diminta untuk menghadiri apa-apa mesyuarat.

"Saya tidak boleh diminta, nak hadir saya akan hadir. Atas sayalah nak hadir atau tidak," jelasnya ketika ditemui pada program Wacana‎ Intelektual Muslim anjuran Pemuda PAS Setiawangsa di Batu Caves hari ini.

Sementara itu, Jawatankuasa Tertinggi‎ Pusat (CEC) DAP yang bermesyuarat semalam sebulat suara menggesa Presiden PAS untuk hadir ke mesyuarat Majlis Pimpinan Pakatan Rakyat pada masa akan datang.
‎ ‎
Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng berkata Tuan Guru Abdul‎ Hadi merupakan satu-satunya pemimpin yang boleh membuat keputusan dalam PAS, bagi mengukuhkan gabungan PKR dan DAP.

Sementara itu Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, Khalid Abdul Samad memberitahu isu kehadiran mesyuarat bukan satu masalah dan DAP perlu fokus kepada isu lain.‎ - HARAKAHDAILY 16/11/2014

No comments