PAN TERENGGANU BERSEDIA MENENTANG PAS PRU 14


post-feature-image

Selepas melihat perubahan besar sokongan pengundi di 2 pilihan raya kecil (PRK) Sungai Besar dan Kuala Kangsar, Parti Amanah Negara (Amanah) telah mendapat tonik baru untuk menghadapi pilihan raya umum (PRU) 14 akan datang.

Menurut sumber Amanah Terengganu Sukiman Ahman,48, sokongan yang diluar jangka di 2 PRK itu jelas pengundi menolak perjuangan putar belit rakan lama Pakatan Harapan (PH).

Katanya, Pas sudah tidak relevan lagi dalam memperjuangkan nasib rakyat Negara ini kerana meraka tidak mempunyai visi dan misi yang jelas.

“Rakyat melihat dan memerhatikan kita sebagai pejuang parti dan juga rakyat mengharapkan sesuatu perubahan berlaku di masa akan datang”

“Oleh itu, sokongan kepada Amanah telah meningkat sekarang ini dan dapat dilihat dengan jelas kebelakangan ini,

“Rakyat atau pengundi menolak parti yang bercakap lain dan buat lain sepertimana bekas parti lama”, ujurnya.

Selain itu, dalam siri jelajah ceramah yang diadakan Amanah Terengganu sebelum ini banyak menyatakan akan melatakkan calan di semua kerusi di dun (32) Terengganu.

-          batuburok.com

1 comment:

 1. Alhamdulillah kami sekeluarga ucapkan banyak terima kasih kepada KI RONGGO LAWE atas bantuan KI RONGGO LAWE kami sudah bisa membayar semua hutang hutang kami yang menumpuk setinggi gunung kami juga sudah bisah buka usaha KI RONGGO LAWE, dulunya si saya ragu ragu dan kurang percaya yang namanya pesugihan uang gaib tapi mencoba dan alhamdulillah ternyata KI RONGGO LAWE benar - benar bisa menbantu saya dengan pesugihan uang gaib sekali lagi terima kasih KI RONGGO LAWE salam sukkses selalu.
  kalau mau seperti saya hubungi KI RONGGO LAWE Tlp/WhatsApp : 0853-1403-1099, atau KLIK DISINI

  INILAH JENIS MACAM PESUGIHAN DAN BOCORAN TOGEL 2D 3D 4D 5D 6D.....
  KI RONGGO LAWE Tlp/WhatsApp : 0853-1403-1099, atau KLIK DISINI

  >PESUGIHAN TUYUL| PELARIS USAHA
  >PESUGIHAN UANG GAIB
  >PESUGIHAN JIN KHODAM
  >PESUGIHAN UANG ASMA
  >PESUGIHAN UANG SEPASANG
  >PESUGIHAN UANG BALIK
  >TRANSFER JANIN
  >PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL
  >PESUGIHAN NIKAH JIN
  >PELARISAN DAGANG

  ReplyDelete