PRK Sungai Besar : Pesuruhjaya Pas Terengganu Fitnah Puteri Malaysia?Pesuruhjaya PAS Terengganu Saiful Bahri Mamat telah menaikan status berkaitan dengan pemberian sebuah basikal oleh Naib Ketua Puteri UMNO Malaysia kepada mangsa kebakaran di Sungai Besar.

Status berbekanaan berbunyi "Org htr Teka teki ke ambe.. susah nak jwb. Rupanya ada jwpn kat bwh. Dok perasang starang!!!
Jika rumah makcik Hamidah terbakar, apakah sumbangan yg sesuai diberikan kepadanya?
A. Pakaian
B. Kewangan
C. Makanan
D. Rumah

Nyata pengetahuan agama yang dimiliki  masih tidak cukup untuk beliau mendalami ajaran agama islam sebenar yang penuh dengan tertib.

Mungkin keghairahan Saiful Bahri berkempen sempena PRK Sungai Besar dengan mengabaikan soal hujah berkaian agama.

Beliau yang juga adun Paka, turut memainkan berita tidak betul aka fitnah untuk mendapat sokongan pengundi Sungai Besar dengan sebaran FITNAH di akaun facebook miliknya.

Nyata fitnah dan tomahan itu mengundang dosa kepada mana-mana yang menviralkan dari akaun beliau dan menjadi baham cacian serta kecaman di bulan yang mulia ini.

#UstazCapAyam

Dibawah adalah penafian Zahida Razik Khan melalui akaun facebook beliau dan gambar semasa penyerahan sebuah basikal kepada mak cik Hamidah pada 9 jun lalu.


1 comment:

 1. Assalamualaikum.Wr.Wb perkenalkan saya seorang TKW ARAB SAUDI
  Saya ingin berbagi cerita siapa tau bermanfaat kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di ARAB SAUDI jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampung, jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan AKI BROMO dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul-betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di ARAB SAUDI, akhirnya saya coba untuk menhubungi AKI BROMO dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor, dan nomor yg diberikan AKI BROMO memang betul-betul terbukti tembus 100% dan saya sangat bersyukur berkat bantuan AKI BROMO kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,mungkin saya tidak bisa membalas budi baik AKI, sekali lagi makasih yaa KI atas bantuannya dan bagi teman-teman yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,Jadi buat yang pengen seperti saya silahkan hubungi (AKI BROMO) di nomor 085-288-958-758 Anda tidak usah ragu akan adanya penipuan atau hal semacamnya sebab saya sudah membuktikan sendiri keampuhan bantuan beliau kini giliran Anda trimahkasi… insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar-benar kisah nyata dari saya seorang TKW... JIKA ANDA KURANG YAKIN ATAU KURANG PERCAYA >>>>>KLIK DISINI<<<<<

  SEKEDAR INFO: SEDIKIT BANTUAN DARI AKI BROMO.???
  1.MASALAH EKONOMI
  2.TERLILIT HUTANG
  3.PESUGIHAN
  4.DANA GAIB/UANG BALIK
  5.PENGLARIS BISNIS
  6.TOGEL
  7.PERLANCAR DALAM BERBAGAI HAL
  8.MASALAH RUMAH TANGGA DAN LAIN-LAIN.

  Jadi kepada teman-teman yang lagi mengalami masalah, jangan anda putus asah,,,(AKI BROMO) akan membantu anda semua dalam berbagai suatu masalah dan ingin merubah nasib anda seperti saya apa bila ada waktu silahkan hubungi (AKI BROMO) Di Nomor: 085-288-958-758 dan dengan penuh harapan yakin dan percaya insya ALLAH apa yang anda ingingkan pasti tercapai.  ..(`’•.¸(` ‘•. ¸* ¸.•’´)¸.•’´)..
  «´ Thanks sOb rOoMnyA ¨`»
  ..(¸. •’´(¸.•’´ * `’•.¸)`’•.¸ )..

  ReplyDelete